Zdravá snídaně s Guacamole a ředkvičkami


Dieta, Jen tak recepty, Mexická, Snídaně, Studená kuchyně / Pátek, 8 června, 2018

Dietář ve mě už zase řádí, myslím, že mě zase budou mít všichni rádi, ale to se nedá nic dělat. Proto jsem si pro vás dnes připravil takový ultra rychlý receptík na zdravou a opět vyváženou stravu. Je důležité si stravu během klasické redukční diety udělat hodně pestrou a hlavně chutnou. Já naprosto chápu, že mnoho lidí se nedokáže vzdát svého oblíbeného pečiva, že si nechtějí odepřít sklenici koly, že si chtějí dát i tu klasickou prasárničku nebo nějakou kalorickou atomovku na street food festivalu. To vše já naprosto chápu. Pokud však chcete něco změnit, musíte pro to něco udělat. A když už něco dělat, tak chutně, aby byl ukojen ne jen váš žaludek, ale také mozek a to je moc důležité. Takže pokud máte rádi avokádo, toto by vám mohlo přinést pocit ukojení, zdravá snídaně s guacamole a ředkvičkami.

Zdravá snídaně s guacamole a ředkvičkami
Křehký plátek s Guacamole a ředkvičkou

Suroviny

  • Křehký kukuřičný plátek (klidně zvolte jiný druh nebo nějaké celozrnné pečivo, záleží na vás, jestli redukujete nebo prostě jen jíte)
  • Guacamole (recept na domácí jsem vám ukázal zde)
  • Ředkvičky

Postup

Postup asi ani není nutný, ne? Jednoduše na plátek či své pečivo namažete Guacamole, pokladete na plátky nakrájenou ředkvičkou, osolíte, opepříte, odolnější ještě ochillují :-). A celé kouzlo je hotovo. Kouzlo jménem zdravá snídaně s guacamole a ředkvičkami.

Zdravá snídaně s guacamole a ředkvičkami
Zdravá snídaně

Když si stravu budete během redukce váhy dělat pestrou, tak si nakonec ani nevšimnete, že se s nějakou redukční dietou potýkáte.

Něco málo moudra dietáře. Když už se vám povedlo nabrat mnoho kil a už je to pro vás děs běs, uvědomte si, že první věcí je si to přiznat. Prostě si přiznat tu pravdu. Ono vás to v duši zabolí, ale také nakopne. To nabírání většinou netrvalo týden nebo měsíc. Trvalo to roky a plíživě si vaše tělo ukládalo všechny přebytky do tuků, znám to. Tak když jste dokázali několik let své tělo trápit nadměrným příjmem jídla, sacharidů, tuků, konzumací limonád, džusíků, bonbónků, dortíků, tak se k tomu postavte čelem a vydržte těch pár měsíců redukční diety. Věřte mi, stojí to za to a změní vám to život, pozitivně.
Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *