30 000 návštěv měsíčně, děkujeme


Novinky / Pátek, 2 června, 2023

Po ukončení covidových restrikcí jsem očekával opět pokles. Jenže v květnu 2023 koukám na statistiky a vidím, že se děje něco zvláštního. Návštěvnost letí nahoru a na konci května koukám, že jsme pokořili nový rekord. Ne 25 000, ale 30 000 návštěv za měsíc (květen). Přesně zaznamenal můj blog 31 749 návštěv. Jako to je fakt mazec. Díky moc vám všem.

Jak se to stalo?

Letos jsem se rozhodl, že budu k blogu ještě natáčet videa v rámci projektu Food Fetish, ale tento projekt mi opravdu nepomohl. Pomohl mi recept. Jak jinak. Jakmile jsem publikoval recept na skvělé domácí buchty, tak snad v tom okamžiku vyletěla návštěvnost neskutečně vysoko. Denní návštěvnost dokonce překonala 1500 návštěv za den. Návštěvnost blogu prostě závisí pouze na dobrých receptech. Líbivý vzhled, spousta barviček to prostě nezachrání. A já jsem neskutečně rád, že vás tady mám.

Děkujeme
Moc děkuji za vaši přízeň Obrázek stažen z https://pixabay.com/cs/photos/d%C4%9Bkuju-neonov%C3%A1-sv%C4%9Btla-neon-reklama-362164/

Je tu léto

Máme před sebou léto a já sned nebudu celé léto stavět jako loni a najdu si více času na vaření pro mou milovanou rodina a taky pro vás. Jako jo, budeme dělat na statku novou střechu, ale to by měla zvládnout firma a my se jen budeme muset obrnit pevnými nervy. Jenže až bude nová střecha, rozjedu stavbu nového podkroví, kdy bych chtěl mít novou, krásnou kuchyň, kde se bude náramně vařit, fotit a natáčet videa. Těšíte se? Jí strašlivě moc.

Děkujeme

Opravdu bych vám všem chtěl velice poděkovat za překonání 30 000 návštěv za měsíc. Je to pro mě neskutečné. Mám nesmírnou radost, že vás mám a že vám mohu předat něco svého. Chtěl bych vám nabízet víc, ale času nemám tolik. Chodím do práce, starám se o rodinu, přestavuji starý dům. Často padám absolutním vyčerpáním. Ale pak si vzpomenu na vás a říkám si, zaber, máš co dohánět.

Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *