15 000 návštěv měsíčně, děkujeme


Novinky / Pondělí, 8 února, 2021

Není to ani rok, co jsem vám děkoval za 10 000 návštěv za měsíc a jsem opět zde, abych vám zase poděkoval. Tentokrát měsíc leden 2021 překonal 15 000 návštěv, přesně to bylo 16 001 návštěv a to číslo je obrovské. Dá se říci že od května poskočila návštěvnost o 60%. Za to vám musím rozhodně moc poděkovat. Takový zájem mě opravdu moc těší. Děkujeme.

COVID-19 je tu stále

Je mi naprosto jasné, že za nárůstem návštěvnosti v jistém smyslu stojí i koronavirus, který tady s námi je již téměř rok.  Je to složitá situace, která mnoho lidí přinutila přehodnotit mnohé své návyky a hodnoty. Spousta lidí začalo mnohem více vařit doma a díky tomu to velké množství lidí hledá recepty na internetu, jelikož jejich běžný repertoár již je, byl, vyčerpán. V tomto směru se zdá, že tato nemoc přispěla k tomu, že opět vaříme doma a často vaříme domácí recepty našich známých, rodičů, prarodičů, profesionálních kuchařů či nás hobíků, blogerů. Je to jak se říká v přísloví: „Všechno zlé je pro něco dobré.“.  Ale nemyslete si, nemyslím si, že kronavirus je dobrý, raději bych, pokud tady vůbec nebyl.

Děkujeme
Moc děkuji za vaši přízeň Obrázek stažen z https://pixabay.com/cs/photos/d%C4%9Bkuju-neonov%C3%A1-sv%C4%9Btla-neon-reklama-362164/

Je to zodpovědnost

Tento vzrůstající zájem pro mě znamená obrovskou zodpovědnost. Množství lidí, kteří si přečtou mé recepty, či mé názory je již dost veliký a já moc děkuji za vaši důvěru, kterou ve mě vkládáte, když čtete a vaříte podle mých receptů. Mám velkou spoustu nápadů, které bych chtěl realizovat, jen to buď nedovoluje aktuální situace nebo chybí potřebný čas či zázemí, rozpočet a podobně. Já však věřím, že se to zlepší a tyto své nápady pro vás budu schopen realizovat.

Děkujeme

Moc děkuji za vás a ne, že bych si onikal. To děkujeme je správně, protože děkuji za nás. Ačkoliv píšu blog sám, tak nejsem sám. Pomáhají mi moje Zuzka, můj syn Kubík a v neposlední řadě náš kamarád Jára, který mě, ukázal pár svých kuchařských tajů, které si koneckonců můžete vyzkoušet i vy. A pak mnoho dalších, kteří fungují jako kritici a nebo pokusná zvířátka :-). Díky.

Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *