Tescoma forma na knedlíky DELLA CASA


Nástroje a vybavení kuchyně / Neděle, 16 prosince, 2018

Hrníčkové knedlíky jsou skvělý způsob jak si udělat chutný a jednoduchý knedlík typu karlovarský či vídeňský. Kdysi je naše babičky vařily v látkovém ubrousku, moderní doba přišla s potravinářskou fólií. Mnoho lidí dnes takové knedlíky vaří v hrnečku a je to velice pohodlné, ale občas se může stát, že se nám bude z hrnečku špatně vyklepávat. Proto pro nás „hobíky“ vytvořila Tescoma produkt, který nám vaření těchto knedlíků absolutně usnadní a dodá ještě o trošku víc. Je to velice příjemná forma na knedlíky DELLA CASA.

Forma na knedlíky DELLA CASA, Tescoma
Forma na knedlíky DELLA CASA, Tescoma

Prvně vám forma na knedlíky DELLA CASA od Tescomy umožní uvařit knedlík delší než v hrníčku. Dále vám díky vložce umožní knedlík vždy pohodlně vytáhnout (no upřímně bych uvítal tužší materiál, jelikož se dost prohýbá). V neposlední řadě vám vložka umožní i snadnější krájení knedlíku. Má na sobě totiž risky, které vám přímo na knedlík naznačí kde knedlík krájet.

Forma na knedlíky DELLA CASA, Tescoma
Forma na knedlíky DELLA CASA, Tescoma

Tuto formu jsem chtěl vyzkoušet a jelikož jsem byl asi hodný kluk, tak mi ji jednou Ježíšek nadělil. Formu jsem vyzkoušel a funguje opravdu velice dobře. Jen pokud potřebujete uvařit knedlíků více, tak musíte mít i více forem a vzhledem k ceně, kdy jedna forma stojí 199Kč to již může jít do peněz. Pokud bych potřeboval uvařit knedlíků hodně, zvolil bych buď babičkovskou verzi látkový ubrousek nebo profi verzi potravinářská fólie.

Tescoma forma na knedlíky DELLA CASA
Forma na knedlíky DELLA CASA, Tescoma

Tak či onak, je to funkční produkt, který vám usnadní spoustu práce. Uvaříte v něm 8 plátků knedlíkům takže množství vhodné pro 2 jedlíky nebo 3 dietáře.

Tento produkt můžete zakoupit v mnoha obchodech i e-shopech. Já vám zde dám link přímo na stránku Tescomy.

Forma na knedlíky DELLA CASA

Forma na knedlíky DELLA CASA

Cesta k nadýchaným domácím knedlíkům je díky jejich snadné a rychlé přípravě ve formě DELLA CASA znovu otevřená.   V čem je forma na knedlíky DELLA CASA výjimečná?   V unikátní formě na knedlíky DELLA CASA připravíte snadno a rychle domácí houskové a

Source: eshop.tescoma.cz/forma-na-knedliky-della-casa

Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *