FOODFetish nová mediální dimenze


Food fetish, Novinky / Úterý, 18 října, 2022

Možná si mnozí z vás říkají, co se ten „Vanilín“ zase zbláznil. No a on se asi zbláznil. Neustále si stěžuje, že nemá na nic čas a on si rozjede Youtube kanál FOODFetish s videi. Doba jde dál, a i já bych se chtěl zase o kousek posunout. Vždyť i já sám koukám na různá videa na internetu a baví mě to, tak by mě mohlo také bavit taková videa tvořit. Takže je to tady, a ačkoliv mám pocit, že stále nejsem přesně připraven, tak už to musím rozjet. Snad se vám to bude líbit. Hned ze začátku si dovolím vám zde dát takové krátké intro video, než se posuneme v mém vyprávění dál.

 

Kde najdete tento kanál

Teď si asi řeknete, že mi hrabe malinko dál. Vždyť ten kanál prostě musí být na Youtube, ne? No, ano i ne. Mediální, a hlavně video obsah, ačkoliv je svázán primárně s Youtube najdete na několika platformách. Já chci mít přeci maximální dosah. Takže toho bude trochu více a vy si budete moct vybrat, kde vás to bude bavit nejvíce. Samozřejmě s ohledem na možnosti jednotlivých platforem.

Webová stránka FOODFetish

Myslím si, že podobný projekt by měl mít svou webovou stránku. Proto jsem založil nový web a trošku jsem si s ním pohrál. Ano, nevím roupami co dělat. Web najdete na adrese www.foodfetish.cz. Tato stránka by měla sloužit jako jakýsi rozcestník k celému projektu. Vždy bude obsahovat aktuality, odkazy na nová videa, pár článků v rámci blogu a podobně. Samozřejmě také postupně doplním všechny členy týmů, kteří se budou na projektu podílet. Zatím, jsem sám, ale pevně věřím, že nás bude do budoucna více, jelikož jako one man show to je nerealizovatelné.

foodfetish
FoodFetish web

Youtube kanál FOODFetish

Tou hlavní a nosnou částí je samozřejmě samotný kanál na platformě Youtube. Takže zde pro vás mám první povinnost, klikněte na odkaz na tento Youtube kanál FOODFetish. No a když už budete na tomto kanále, rozhodně nesmíte zapomenout na dát odběr, dát si zvoneček, abyste vám nic neuniklo a u videí samozřejmě „lajkovat“. Vzhledem k tomu, že kanál je to nový a nenavštěvovaný a bez odběratelů, tak mám ještě omezené možnosti. Čím více odběrů bude, tím budu mít více možností, například si nastavit hezký link na tento kanál. Zatím to je taková ta hrůza mnoha divných znaků „UC2pBtwpiD7ISt_gc9FmPhFg“, to vážně nechceš. No a rozhodně se nebojte komentovat jednotlivá videa, moc rád si s vámi popovídám a poslechu si váš názor.

foodfetish
FoodFetish kanál

Na Youtube kanále najdete naprosto všechna videa, která budu, či budeme publikovat. Ať již dlouhá videa či pořady, tak i takové ty short stories, které budete moci sledovat i na jiných sociálních sítích.

Instagram FOODFetish

Instagram je plný mediálního obsahu. Ať již to jsou fotografie, tak i krátká videa. A proto FOODFetish najdete i zde, ano přímo zde na tomto odkazu. Zde však panují jistá omezení, tedy je možné vkládat videa o délce max 1 minuty, ale to mi, nám, pro short videa bohatě stačí. Takže pokud milujete Instagram, tak „šupky dupky“ a začněte sledovat.

Facebook FOODFetish

A co by to bylo za projekt, kdyby nebyl i na Facebooku. Facebook je takové hřiště, kde si můžeme hrát, povídat si a podobně. Tuto platformu jsem nemohl opomenout a pokud jste milovníky Facebooku, tak zde uvidíte taky všechny aktualizace týkající se projektu FOODFetish. Tak nezapomeňte sledovat i tuto facebookovou stránku.

Na co se můžete těšit?

Tak samozřejmě na videa, tedy hlavně na videa. Mám jistou vizi, kterou se budu snažit naplnit. Hodně toho z mé vize si můžete přečíst právě na stránce Foodfetish v prvním blogovém článku. Ve zkratce to budou různá videa točící se kolem vaření a jídla. Ať již krátká videa, ucelené story příběhy či můj sen a tím je něco jako takový pořad. Pevně věřím, že se povede se vymanit ze sterility běžných videí o vaření a budu schopen přinést i nějakou tu zábava a vtip. Ale to se teprve uvidí. Přiznávám se bez mučení, že to není nic jednoduchého.

A co Letemgastrosvětem?

Ten běží dál, jelikož mě psaní baví a rozhodně budu ve svém blogu pokračovat dál. Projekt Food fetish je pouze dalším krokem. Oba tyto mé projekty budou úzce propojeny. Na blogu najdete stále články a hlavně recepty. Ty budou doplňovat má videa a videa budou doplňovat články na blogu. Tomu se říká synergie, vzájemná synergie.

Pokud jste fanoušky dobrého jídla, vaření, zábavy a samozřejmě i mě, tak doufám a věřím, že mě podpoříte i na mém dalším projektu. Budu se na vás všechny moc těšit.

Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *