Upozornění nebo-li push notifikace


Novinky / Pondělí, 9 listopadu, 2020

Tento příspěvek není přímo o vaření, nicméně souvisí s tímto blogem a zároveň s vámi. Celý blog v tomto formátu běží již od září roku 2016 a to je již hezká doba. Návštěvnost neustále stoupá a to mi dělá velkou radost. Mou snahou je přinášet vám zajímavé a mnou oblíbené recepty, které si můžete snadno uvařit sami. Zároveň s obsahem však také dost pracuji na celém technickém pozadí mého blogu. Letos jsem díky kamarádovi přemigroval na nový a mnohem lepší server a také jsme zvýšili zabezpečení. S tím vším souvisí i jedna novinka, o které vám dnes píši. Tou jsou upozornění nebo také push notifikace.

Upozornění, push notifikace ve Windows
Upozornění, push notifikace ve Windows

O co jde?

Jedná se o jednoduchou technologii, která pokud se přihlásíte k  odběru a já vydám nějaký článek, tak na daném zařízení se vám ukáže upozornění, že stránka Letem gastro světem vydala článek a jaký. Přímo z notifikace se můžete k článku prokliknout a nic vám neuteče. Je to krásná věc, díky které s vámi mohu být v bližším kontaktu a vám, pokud máte mé stránky rádi, nic neuteče. To je príma ne?

Upozornění, push notifikace na Androidu
Upozornění, push notifikace na Androidu

Máte obavy?

Chápu, že můžete mít obavy, aby váš počítač, mobilní telefon nebo tablet nebyly bombardovány hromadou notifikací a tak je máte vypnuty. Taky to tak mám, jelikož jsem jednou něco podobného odklikl a chodily mi desítky, ba dokonce stovky notifikací za hodinu a to bylo minimálně otravné. Tak vězte, že na těchto stránkách mám tato upozornění či push notifikace nastaveny pouze na vydání nového článku. Výjimkou budou soutěže, kde budu s předstihem informovat právě ty, kdož odebírají má upozornění, tedy něco jako odměnu za věrnost. Tudíž se nemusíte obávat, že bych vás zásoboval nějakým spamem, či reklamou.

Upozornění, push notifikace na macOS
Upozornění, push notifikace na macOS

Není se čeho bát

Pokud chcete být informováni o novinkách na blogu, tak se nebojte upozornění povolit a budete zde vždy mezi prvními. I já mám na svých nejoblíbenějších stránkách takové notifikace povoleny. A pokud byste zaznamenali nějaký problém, rozhodně se nebojte mi dát vědět.

Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *