10 000 návštěv měsíčně, děkujeme


Novinky / Úterý, 5 května, 2020

Je to neuvěřitelné a já mám obrovskou radost. Poprvé od doby co píši tento blog, překonala měsíční návštěvnost hodnotu 10 000 návštěv. Za to vám, mým čtenářům, velice děkuji. Takovou hodnotu jsem si ani nepředstavoval a nyní je tady.

Začátky

Když se otočím zpět a podívám se na začátky tohoto blogu, tak se musím usmívat. Původně projekt pro pár kamarádů, dnes blog, který si přečetlo 10 000 návštěvníků během jednoho měsíce. Takové číslo se mi zdá jako sen. V roce 2017 zaznamenal tento blog 2925 návštěv. Opravdu. Duben v roce 2020 měl více než 3x větší počet návštěv než celý rok 2017. Vždy na konci roku se snažím celý ten rok shrnout a zrekapitulovat. Umožní mi to si srovnat myšlenky, celý rok uzavřít a podívat se, co se vás baví nejvíc. Však se můžete zpětně podívat také.

Rok 2017 | Rok 2018 | Rok 2019

Takže když jsem na úplném začátku bojoval o každou návštěvu, jelikož byly i dny, kdy na blogu za den bylo návštěv 0, tak postupem času se hodnota měnila a dnes již počítám návštěvy na stovky denně a jsem za to šťastný. A musím vám ještě jednou poděkovat.

Thank you
Děkuji – obrázek použit z PIXABAY

Všechno zle je pro něco dobré

Vím a uvědomuji si, že tato návštěvnost byla podpořena i nepříjemností, se kterou bojuje celý svět. Pandemie koronaviru COVID-19 připoutala mnoho lidí ke svým domovům a tam i k internetu a lidé více než jindy začali doma vařit. Mnoho lidí nechtělo chodit každý den do obchodů a tak si začali vařit a péct více než dříve. To se samozřejmě projevilo i na návštěvách internetových stránek o vaření. V době, kdy to vše propuklo, jsem měl možnost se speciálně soustředit na vaření v pandemii. Psát recepty, které všichni hledali, jako jsou pečení pečiva, rychlá, snadná a levná jídla. Jenže já píšu o tom, co vařím já, co chci jíst, co mě baví. Takže zde najdete vždy recepty a zajímavosti, které odrážejí mě samotného. Jsem rád za návštěvnost, ale nikdy svou práci na blogu návštěvnosti nepodřídím.

Možná nám tato doba ukázala, že si stále umíme doma uvařit a nemusíme jíst jen polotovary nebo se stravovat někde venku. I když, dát si dobré jídlo v restauraci je skvělé a my musíme ty své restaurace a hospůdky podporovat, abychom až se vše uklidní, měli kam vrátit. Vydržme v tomto trendu, jelikož kvalitní jídlo je základ zdraví.

Pojedu stále na plno

Vaše přízeň mě naplňuje a tak nepolevím a pojedu stále naplno. Můj kamarád Jára mi říká, musíš psát víc, moje Zuzka mi říká, musíš psát víc. Já vím a nechci se vymlouvat, nicméně se musím věnovat i dalším důležitým věcem. Například moje zaměstnání, můj čerstvě narozený syn, koníčky, přátelé. Ale nebojte, již nyní mám spoustu dalšího materiálu a pár překvapení, které se mi snad podaří realizovat.

Moc vám všem děkuji a snad vám můj blog bude dělat radost i nadále.

Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *