Adventní kalendář – Pivo Jinak


Nápoje, Piva / Neděle, 2 prosince, 2018

Milujeme pivo a ví se to o nás. Každý tak trošku jinak. Já nejvíc frčím na svrchně kvašených pivech a úplně ze všeho nejvíc miluji piva typu IPA, Zuzka je milovník ležáků, ale takovou ovocnou IPAu nebo APAu si dá s chutí. Pivo je prostě součástí našeho života.

Adventní kalendář
Adventní kalendář

Jako klídek, nesedíme každý večer u piva, 10 kousků na lístku, my si pivo vychutnáváme. Do hospůdky si rádi zajdeme, třebas ve Velký, ale jinak rádi ochutnáváme na festivalech nebo hospodách, kde si můžete vybrat. Například takový Kulový blesk je výtečné místo.

No, ale to jsem malinko utekl od toho, o čem bych rád dnes psal. Protože všichni ví, že máme rádi pivo (já ještě víno a rum 😀 ), tak jsme dostali předčasný dárek od našich přátel k Vánocům (díky Chemici, Kubíku a Zuzko). Dostali jsme adventní kalendář. Ale jaký? Pivní. Tento adventní kalendář dodává Pivo Jinak, což je parta lidí, která vám zprostředkuje ochutnávku všemožných piv z mini pivovarů a to v teple vašeho domova.

24 dní, 24 lahví piv, každá láhev 0,3l, ať žije Advent
24 dní, 24 lahví piv, každá láhev 0,3l, ať žije Advent

Službu měsíčního předplatného vám zde vysvětlovat nebudu, na to mrkněte na jejich webových stránkách www.pivojinak.cz.

Adventní kalendář není standardní nabídkou, ale za sebe musím říct, že je to báječný nápad. Už jsem od Kubíka měl před rokem adventní kalendář s panáky a bylo to zábavné. Letos jsem se 1. prosince už nemohl dočkat. Každodenní ochutnávka nám se Zuzkou zkrátí čekání na Ježíška. No a aby jste si to užili s námi i vy, tak se s vámi alespoň zde na blogu podělíme. Ke každému pivu je kartička o daném pivu, tak to třebas nebude jen fotka piva, fotka jak Zuzka pije pivo, fotka jak já piji pivo, fotka jak Milouš pije pivo.

Upřímně, nějak nevím, jestli budeme moci ochutnávat, Milouš má na dělení asi jiný názor, je to pan Prezident
Upřímně, nějak nevím, jestli budeme moci ochutnávat, Milouš má na dělení asi jiný názor, je to pan Prezident

Takže nejprve moc díky Chemici a Pivo Jinak super nápad.

Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *