Food Truck Show 2018


Akce / Středa, 31 října, 2018

Rok se s rokem sešel a opět jsem se dočkal této mé oblíbené akce. Smíchovská náplavka, je častým místem konání food festivalů, které se snažím pravidelně navštěvovat. Food Truck Show 2018, tedy festival všech možných bister na kolečkách jsem letos navštívil podruhé a přiznávám, moc jsem se na něj těšil. Spoustu trucků již znám a potkáváme se i na jiných akcích, takže na sebe často mrkneme na pozdrav. Letos jsem vyrazil společně se Zuzkou. Veve se bohužel přidat nemohla, protože ji schvátil morybundus jménem Lymská Borelióza a tak se musela léčit doma.

Nejlepší oběd je na ulici

My klasicky zvolili obědový čas, protože oběd na ulici je prostě skvělý oběd. Abych si mohl dát pivo, vyrazili jsme MHD a když jsme již přicházeli ke Smíchovské Náplavce, začínali jsme mít podezření, zda se tento festival koná opravdu zde. Všude v okolí byl neskutečný klid a my viděli naproti na Náplavce v Podolí hromady stánků a lidí. Klid, hlavně klid, naproti jsou jen stánky a žádné trucky, takže musíme být správně. A taky že jo. Když už jsme byli na místě, všude se linula vůně jídla a grilů, takže rychle zaplatit symbolické vstupné 50Kč a tryskem na to, co kdyby nám to někdo vyjedl?

Food Truck Show 2018 - Yes Me
Food Truck Show 2018 – Yes Me

Máme své favority na Food Truck Show 2018

My okamžitě vyrazili k tomu pro nás nejlepšímu. Take Eat EZ a už jedeme. Miss Piggy a Pastrami, co může být lepšího. Podlejt pivem a už se k nám připojuje náš kamarád Jirka, který je necelé dva dny po operci, kdy mu vytahovali titanovou dlahu, která mu po dobu déle než půl roku pomáhala v hojení klíční kosti. Je to vtipný, jelikož teď léčím svou klíční kost pro změnu já, naštěstí bez nutnosti operace.  Jiřík ochutnává naše delikatesy a už se hrneme k dalším truckům a snažíme se ochutnávat co jen se do nás vejde.

Musíte být hladoví

Bohužel se toho do nás moc nevešlo. Teda hlavně do Zuzky. Ta si dala jedno jídlo, 2 piva a už funí, že se do ní nic víc nevejde. To my se ještě přemáhali a pár kousků jsme zvládli. Počasí bylo krásné, slunečné a teplé. Jídlo bylo skvělé, chutné a krásné. Tak pokud jste ještě nebyli na této akci, tak vřele doporučuji.

Food Truck Show 2018 - Take Eat EZ
Food Truck Show 2018 – Take Eat EZ

Celá akce je v rámci akcí, které pořádá Food Event a většina těchto akcí je opravdu výborných. Osobně mohu je doporučit návštěvu podobných akcí na Smíchovské Náplavce. My se na všechny akce nedostaneme, ale ty naše oblíbené se snažíme vždy nevynechat.

Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *