Rok 2017 je fuč


Nezařazené / Neděle, 31 prosince, 2017

Blog jsem v této podobě založil někdy v září 2016. Rok 2017 je tedy prvním kompletním rokem fungování. Než se pustím do rekapitulace tak bych vám prvně všem chtěl poděkovat za přízeň a popřát vám do toho roku 2018 hodně zdraví, štěstí a spoustu splněných přání a snů, ne jen těch kuchařských.

Blogy o jídle a vaření jsou na internetu velice časté a tak se prosadit není nic jednoduchého. Já si nenastavil ambici na to být nejpopulárnější, nejčtenější, já chci dělat radost a podělit se o své vaření a naše rodinné recepty. Tak vzniká tento můj blog, který mě osobně dělá radost a dvojnásobnou radost mám, když vím, že se líbí vám a že podle mých receptů vaříte.

Jaké recepty vás v roce 2017 nejvíce zaujaly?

  1. Rizoto jako ze školní jídelny – to je pro mě překvapení a možná ani zas tak moc ne. Spousta návštěv pochází z vyhledávačů a mě těší, že jsem na prvních místech. Tohle je recept, který nám všem připomíná naše dětství na základce a možná i proto se k němu rádi vracíme. Přitom to není z pohledu kuchařství bůh ví co. Je to šlichta, kterou jsme měli jako děti rádi a zůstalo nám to nejspíš dodnes.
  2. Domácí rohlíky (recept Martina Kubíka) – naprosto dokonalé tukové rohlíky Martina Kubíka. Vyjdou hned na první dobrou a pokud je dáte někomu ochutnat, musíte počítat s tím, že vám je sežere všechny.
  3. Základní bulky na hamburger 
  4. Delikátní škvarková pomazánka
  5. Toastový chleba
  6. Kuřecí maso se smetanovou-paprikovou omáčkou a žampiony
  7. Škvarkové pagáče se zakysanou smetanou co mi sežral pes
  8. Italská pizza alá prosciutto crudo
  9. Penne se smetanovou kari omáčkou a kukuřicí
  10. Tvarohová bábovka mojí babičky

Tak je vidět, že více táhly recepty na pečení než klasické recepty na jídlo. Ono je to pochopitelné, internet je plný serverů s recepty a ono je pak těžké si vybrat. Takový byl rok 2017.

Sám jsem zvědavý, co vás bude v roce 2018 zajímat a bavit. Myslím, že toho mám dost v plánu a tak uvidíme, zda ty mé všemožné pokusy zaujmou i vás a zda přilákají další čtenáře.

Krásný rok 2018 vám přejeme.

Toho psa to zmohlo už ráno, co bude dělat v noci?
Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *