Chilli Fest Praha (Smíchovská náplavka) 30.9.2017


Akce / Sobota, 7 října, 2017

Chilli fest Praha,
oblíbená akce milovníků
podrážděných konečníků :-D.

Chilli Fest Praha - Smíchovská náplavka
Chilli Fest Praha – Smíchovská náplavka

Lehce v rozpacích

Tentokrát to bude hodně ve zkratce, protože jsem si s sebou ani nebral foťák. Přiznávám, mohl jsem. Oproti loňskému roku bych řekl, že festival byl větší, bylo více stánků, bohužel i stánků, které s chilli nemají moc společného. To, že tam je prodejce hotdogů, který připraví svou klasickou variantu pouze s tím, že tam přidá chilli je trochu smutné. Nebo když si u jiného stánku dáváte hotdog a prodejce se zeptá, jestli tam chcete Carolinu a vy kývnete a pak vám dá 3 nano proužky. Prý je to jiná liga a je to silné. To my ale víme, nejíme ji prvně. Nicméně prošli jsme si i ty opravdu chilli stánky a jako byl jsem spokojen. Nejprve jsme řešili, jestli neberu zbytečně moc peněz, 2000 tam přeci neutratíme. Utratili. Stačí projít naše oblíbené stánky a výrobce, jako je Zach’s pesto & chilli nebo Lakyho chilli omáčky a už to fičí.

Chilli omáčky
Musel jsem nakoupit nějaké dobroty

Nakonec to bylo bezva

Pak jsme oběhli ještě stánky My-chilli, Pikanterie a další, dali si nějaké pálivé jídlo, něco k pití a je vymalováno. Rozhodně nelituji utracených peněz. Ty věci jsou úžasné, na festu navíc můžete ochutnat mnoho nového, a tak čas strávený tam je pro mě vždy skvělý. Netrávím tam nikdy celý den, vždy mám ještě další plány, a tak doprovodný program většinou míjím. Letos jsem zaslechl pouze kus přednášky, jak pěstovat chilli. Slečna se snažila, ale nějak mě to nezaujalo a raději jsem se věnoval ochutnávání. I letos vyšlo počasí naprosto bombasticky, stejně jako loni, návštěvnost musela být velice dobrá. Laky psal, že prodej měli o něco nižší než loni, ale to nevadí. S jeho kvalitou omáček se neztratí a prodá kvanta kdekoliv jinde. Na závěr se Zuzce splnilo přání, dát si takovou tu šílenou mega kornout vafli.

Vafle
Vafle

Takže sladká tečka na závěr, chodníčkové pivo a vyrazili jsme k domovu. Pokud jste ještě na tomto festu nebyli, určitě se stavte. Stojí to za to i když nesnesete tak pálivé, jako jiní milovníci chilli. I zde najdete výrobky, které jen slabě zahřejí a vlastně ani nepálí.

Chilli fest Praha - Smíchovská náplavka
Chilli fest Praha – Smíchovská náplavka
Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *