Food Truck Show Prague 2017


Akce / Pondělí, 3 dubna, 2017

Mám tady pár restů, moc jsem nevařil, tak mám chvilku se s vámi podělit o báječnou akci na kterou se dietář vyrazil přežrat. 18. března 2017 jsem vyrazil na akci Food Truck Show v Praze na smíchovskou náplavku. Miluji kvalitní fast food a street food. Tohle byla příležitost si pořádně zaprasit. Měl jsem na víkend Veve a ta sdílí mou úchylku, takže parťáka mám. No, zkoušel jsem nahodit na facebooku, jestli se někdo nepřidá, ale nejspíš všechny odradila předpověď počasí, tak jsme nakonec s Veve vyrazili sami ve dvou.

Veve byla spokojená

Jednalo se o třetí ročník mezinárodního festivalu a setkání Food Trucků. Různých dodávek, karavanů, tříkolek a podobně tam bylo požehnaně. Už když jsme s Veve přicházeli, tak všechny zářily přes Vltavu. Spíš než odborný článek vám tady popíši pár svých postřehů, poznámky jsem si nedělal, měl jsem plné ruce jídla a v takovém okamžiku po mě skutečně nemůže nikdo chtít, abych si ještě něco psal. Spíš vám tady dám fotky, které jsem udělal, aby jste si udělali představu o atmosféře.

Počasí moc nepřálo, ale všichni, kdo dorazili si to maximálně užívali

Já byl naprosto unesený a příští rok vyrazím zas. Nelze ochutnat vše, ale snaha byla. Nicméně jsme si vybrali to na co jsme měli největší chuť a vždy jsme byli opravdu velice spokojeni. Slibuji, příště si budu dělat poznámky, abych měl o čem psát.

Asi jsem nebyl unesený sám 🙂

Letos nebyla návštěvnost příliš veliká, ale to je pochopitelné, celý den pršelo a my s Veve měli štěstí, že ve chvíli, kdy jsme dorazili, bylo dvouhodinové okno bez deště. Takže jsme si vyhrnuli rukávy a začali to do sebe tlačit pod tlakem. Pojďte příště s námi.

Vzhledem k počasí to žilo
Já kávičku vynechal, už nebylo místečko

Naprosto luxusní hotdogy z NYCORNER, ty kluci slovenský to fakt dělaj báječně
NYCORNER nabízeli 3 varianty, chtěl jsem všechny, dal si jen jeden, ale boží
Veve si dala hamburgerovou klasiku
Kluci z NYCORNER

Veve trvala na hranolkách, no, co říct. Polský truck Frytky, ale mě to nejelo, netuším co používaj za olej, ale měly takovej divnej vocásek.
Ústřice pro odvážlivce. Já už kdysi ochutnal a tentokrát jsme věděl, že tohle prostě nedávám. Sorry.
Holky ochutnaly ústřice, ale následující fotky jsem už raději nepublikoval. Jako vážně jim to asi nechutnalo, ale já tomu rozumím.
Byl jsem autem, tak pouze na nealku, ale klucí z NYCORNER měli bezva Ginger beer


Tomuhle jsem nemohl odolat, tak jsem si domů koupil. Nebojte, něco vám k tomu povím jiném postu.
Cider opravdu miluji

Tohle byla moje pi.a s kytarou. Trhané vepřové, mňam.

Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *