IPA – Tesco


Nápoje, Piva / Čtvrtek, 24 listopadu, 2016

Já si myslím, že k jídlu patří i dobré pití. Posledně jsem vám ukázal bezva Prosecco z Lidlu a dnes vám chci ukázal zajímavé pivo. Doba, kdy jsem ujížděl na ležácích plzeňského typu jsou už pryč a já si oblíbil svrchně kvašená piva. Chápu, že je všichni nemusí, ale pro mě to je jako kdybych pil víno. Spousta různých chutí, které ovlivňuje chmel, ze kterých jsou vařená. Často si kupuji pivo od kamaráda. Jeho pivo je prostě nejlepší. Samozřejmě mám v Praze své oblíbené podniky, kde si můžu vybrat z nepřeberného množství piv. Ale když jedete z práce, kamarád nemá navařeno, máte žízeň a máte chuť na pivo, co uděláte?

img_2142-1

Když jsem byl teď o víkendu v Ostravě, tak jsem zkusil pivo v Tescu. Mnozí z vás asi ohrnou nos a řeknou fuj, ale tahle IPA z Tesco finest série je fakt vcelku fajn. Nemusíme si lhát do kapsy, prostě Matuška to není a nikdy nebude, ale za 24 Kč za 330ml je to dobrej deal. Zkuste, páč já i můj táta jsme tohle pivko ohodnotili jako pitelné. Nemá tak výraznou ovocnou chuť chmelu, jako jiné IPAy, ale lehký náznak, který podtrhuje svěžest tam je.

img_2149-2

Nestydím se pít běžné komerční produkty a tento se povedl. Tak to berte jako moje doporučení, co se dá za pár kaček pořídit v supermarketu.

Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *