Po práci vařím


Nezařazené / Pondělí, 3 října, 2016

To tak občas bývá, máte na večer něco domluvené a přes den to neklapne. Neříkám, že je to špatně, jen vás to překvapí  a i když máte plán, co vše musíte udělat, tak vám to rozhodí plány. Večer jsem měl být někde jinde a stejně jsem zůstal doma. Co budu dělat? No uvařím co potřebuji, nafotím co potřebuji, ale jak jste tak naladěni na to večerní pivko, tak si uděláte párty doma. Jsem na to už zvyklý, tak to naštěstí dopadne dobře, jen ten pes na vás doma kouká, co jste to jako vyhulili. Jako, já to chápu, na sporáku a v troubě se „roštuje“ jídlo, bytem zní hudba, páníček poskakuje, jako že prej tančí, celý byt voní a ten chudák pes vůbec netuší která bije.

Páníček je magor
Páníček je magor

Sedím na podlaze, v rukách foťák, směji se a on na mě kouká, jako že jsem úplný magor, no aspoň jeden z nás je tady dospělý. Na dnešek jsem si udělal plán, když ta hospůdka nevyjde. Zítra mám poradu se svým týmem a musím jim udělat něco dobrého. Já ty lidičky mám moc rád a mám radost, když přijdou na poradu a já jim dám něco dobrého, to to hned lépe odsejpá. Pak na mě doma čeká hromada chilli papriček na zpracování. No tak s tím se taky musí něco udělat. Takže k taštičkám s mletým masem a cheddarem pro mé milé dělám Jalapenos poppers a a protože se mi urodilo vcelku dost Habanero chocolade, tak vařím i novou omáčku Habanero mango-ananas beast.

img_8914-1
Ono se to nezdá, ale nějaký čas práce to zabere

No a když u toho popíjíte skvělý domácí ALE, hraje k tomu skvělá muzika, to si člověk i poskočí, nějaký ten taneční krok udělá a pro psa je za největšího magora. Nicméně vše klaplo, vše chutná skvěle, zranění nejsou, jen má psychika malinko utrpěla, když mě odsoudilo i to němé zvíře.

Snad bude zítra všem chutnat a budou mít radost, že i když jsou porady nuda, tak jim to malinko lépe uběhne.

Jdu vysvětlit Miloušovi, že já, jako páníček, jsem opravdu úplně normální.

Pokud se vám příspěvek líbil, budeme rádi, pokud jej budete sdílet:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *